Kavel 3 (930m2)
ACCamera_2
Laagsoeren 13
Laagsoeren-5

Algemene omschrijving 
Op deze kavel mag volgens het beeldkwaliteitsplan (bekijk) een schuurvormige twee-onder-een-kap worden gebouwd, die gedeeld wordt met kavel 4. Kenmerkend voor een schuurvormige twee-onder-een-kap is de eenvoudige vormgeving, zoals te zien op het voorbeeldontwerp. De kavels op dit erf zijn zo ontworpen dat u veel privacy heeft aan de achterzijde. Het gezamenlijke erf aan de voorzijde (1024 meter) deelt u met de andere woonkavels. Bovendien heeft u de mogelijkheid om (een deel van) het naastgelegen weiland, en een deel van de aparte schuur (zie item 4.7 op deze plattegrond) te kopen.

Het gemaakte ontwerp
Op basis van het landschapsplan is er een voorlopig ontwerp (bekijk) gemaakt. Op de plattegronden hiernaast kunt u de indeling van de ontworpen woning bekijken. De woongedeelten hebben een open karakter en zijn vrij in te delen. Op de verdieping van dit ontwerp is er ruimte voor vier ruime slaapkamers en badkamers. Door de hoogte van de woningen is er daarnaast een ruime (berg)zolder.

Meer informatie
Dit ontwerp geeft  u een indruk van de mogelijkheden op deze kavel. Uiteindelijk bepaalt u  zelf wat er op uw kavel gebouwd gaat worden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op de kavels, bel dan Marten Jansen van Erfgoed Salland, 06-29533300.

 

Plattegrond beneden verdieping  (klik voor grotere weergave)

Plattegrond beneden verdieping
(klik voor grotere weergave)

Plattegrond verdieping  (klik voor grotere weergave)

Plattegrond  boven verdieping
(klik voor grotere weergave)