Kavel 2 (2050m2)
ACCamera_6
Laagsoeren 13
ACCamera_5

Algemene omschrijving 
Op deze ruime kavel moet volgens het beeldkwaliteitsplan (bekijk) een traditioneel achterhuis komen van een oude boerderij. Kleine stalramen, grote deuren op de begane grond en dakramen op de verdieping, zijn onder andere kenmerken van zo’n traditioneel achterhuis. Vanaf deze kavel heeft u uitzicht op het Priesnitzmonument, en de achterliggende bossen. Door het grote kavel kunt u op meerdere posities zonnige terrassen maken. Deze kavel deelt het gezamenlijk erf aan de voorkant (1024 vierkante meter) met de andere woonkavels. Bovendien heeft u de mogelijkheid om (een deel van) het naastgelegen weiland te kopen, en een deel van de aparte schuur (zie item 4.7 op deze plattegrond) te kopen.

Het gemaakte ontwerp
Op basis van het landschapsplan is er een voorlopig ontwerp (bekijk) gemaakt. Hierin zijn de terrassen zo gepositioneerd dat u veel privacy heeft. Op de plattegronden hiernaast kunt u de indeling van de ontworpen woning bekijken. Op de verdieping van dit ontwerp is er ruimte voor vier ruime slaapkamers en badkamers. Door de hoogte van de woningen is er daarnaast een ruime (berg)zolder.

Meer informatie
Dit ontwerp geeft  u een indruk van de mogelijkheden op deze kavel. Uiteindelijk bepaalt u zelf wat er op de kavel gebouwd gaat worden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op de kavels, bel dan Marten Jansen van Erfgoed Salland, 06-29533300.

 

 

Plattegrond beneden verdieping

Plattegrond beneden verdieping
(klik voor grotere weergave)

Plattegrond verdieping

Plattegrond verdieping
(klik voor grotere weergave)