Kavel 1 (3300m2)
Laagsoeren 2
Laagsoeren 13
ACCamera_4

Algemene omschrijving 
Op deze ruime kavel moet volgens het beeldkwaliteitsplan (bekijk) een traditioneel voorhuis komen van een oude boerderij. Grote ramen op de begane grond en kleine ramen op de verdieping zijn onder andere kenmerken van zo’n voorhuis. De kavel is erg ruim, waardoor u veel vrijheid heeft. Meerdere terrassen of moestuinen zijn hier goed mogelijk.  Deze kavel deelt het gezamenlijk erf aan de voorkant (1024 vierkante meter) met de andere woonkavels. Bovendien heeft u de mogelijkheid om (een deel van) het naastgelegen weiland te kopen, en een deel van de aparte schuur (zie item 4.7 op deze plattegrond) te kopen.

Het gemaakte ontwerp
Op basis van het landschapsplan is er een voorlopig ontwerp (bekijk) gemaakt. Hierin zijn de terrassen zo gepositioneerd dat u veel privacy heeft. Op de plattegronden hiernaast kunt u de indeling van de ontworpen woning bekijken. Op de verdieping van dit ontwerp is er ruimte voor vier ruime slaapkamers en badkamers. Door de hoogte van de woningen is er een ruime (berg)zolder.

Meer informatie
Dit ontwerp geeft  u een indruk van de mogelijkheden op deze kavel. Uiteindelijk bepaalt u zelf wat er op de kavel gebouwd gaat worden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op de kavels, bel dan Marten Jansen van Erfgoed Salland, 06-29533300.

 

Plattegrond beneden verdieping

Plattegrond beneden verdieping
(klik voor grotere weergave)

Plattegrond verdieping

Plattegrond verdieping
(klik voor grotere weergave)