HET ERF

Als u wel eens op deze plek bent geweest, dan is de kans groot dat u het niet weer kent. Lange vervallen varkens- en geitenstallen hebben hier plaats gemaakt voor ruime woonkavels in een prachtige groene omgeving. Dit was mogelijk door de Ruimte voor Ruimte regeling van de provincie Gelderland toe te passen. Het doel van deze regeling is om het buitengebied groener en mooier te maken. Dat is hier zeker gelukt.

sliderinfo5

Deze authentieke schuurtjes zijn blijven staan

Uitstraling van boerenerf
Het woonhuis van de boer aan de overkant van de weg is behouden, net als twee kenmerkende en authentieke schuurtjes (zie afbeelding). De kavels die vrij zijn gekomen door het afbreken van oude schuren mogen bebouwd worden in de stijl van de omgeving. Voor alle kavels geldt dat u vrij zicht heeft over het prachtige landschap. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn op deze plek? Kijk dan direct welke kavels er vrij zijn. Meer informatie over de bebouwing vindt u hier.

Op het erf de Piétrain Hoeve zijn in totaal vijf kavels gecreëerd. Het uiteindelijke doel is om ervoor te zorgen dat deze vijf kavels samen weer de uitstraling krijgen van één karakteristiek boerenerf met eigentijdse vormgeving en materialen. Op onderstaande plattegrond is te zien hoe dit erf er uiteindelijk uit moet gaan zien. Samen met een landschapsarchitect is een plan gemaakt waarbij ruimte is voor vier woningen. Bij het ontwerp en de indeling van dit erf zijn traditionele omgevingskenmerken en de privacy van u als bewoner de belangrijkste uitgangspunten.
ACCamera_7